Formula Podcast

S04EP48 – Bajnokavatás a pokolban

October 11, 2023 Formula.hu Season 4 Episode 48
Formula Podcast
S04EP48 – Bajnokavatás a pokolban
Show Notes

Tavaly ítéletidőben, idén pokoli körülmények között ünnepelt világbajnokot az F1: kerékvetők, pályahatárok, hőség, McLaren, Audi – ezek a Formula Podcast legújabb adásának témái.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Szombaton avatott világbajnokot az F1 egy olyan hétvégén, amely legalább annyira szólt a McLarenről, mint az immár harmadszor a csúcsra érő Max Verstappenről. De sajnos más is a fókuszba került: a pályahatárok Ausztria után ismét főszerepet vállaltak, a gumiproblémák a 2005-ös indianapolisi rémségekkel fenyegettek (és felszínre hoztak egy súlyos gondot), vasárnap pedig olyan állapotba került a fél mezőny, ami egészségi és biztonsági szempontból is elfogadhatatlan.

Az őrült katari hétvégéről szóló adásunkban a fentiek mellett kitérünk az Alfa Romeo váratlanul jó eredményére, a Mercedesek ütközésére, az Audi visszatáncolásáról szóló pletykákra és Sergio Perez vesszőfutására is.A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Októberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője (fb.com/gellerfigergoF1)
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the show

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport