Formula Podcast

S04EP58 – Karácsonyi kérdezz-felelek

December 24, 2023 Formula.hu Season 4 Episode 58
Formula Podcast
S04EP58 – Karácsonyi kérdezz-felelek
Show Notes

Ha karácsony, akkor kérdezz-felelek a Formula Podcast műsorában: idén sem lehet ez másként!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Ahogyan lenni szokott, a Formula Podcast Facebook-csoportban közzétett felhívásra záporoztak a megválaszolandó kérdések. Ezek zömét előbb tematizáltuk, aztán pedig a műsorban meg is válaszoltuk.

Naná, hogy számos F1-es téma boncolgatva lett, de kiderülnek igazi személyes vonatkozású dolgok is. Egy könnyed beszélgetés nektek, veletek - BOLDOG KARÁCSONYT kívánunk!

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Decemberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője (fb.com/gellerfigergoF1)
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the show

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport