Formula Podcast

S05EP01 – A Steiner-ügy háttere

January 11, 2024 Formula.hu Season 5 Episode 1
Formula Podcast
S05EP01 – A Steiner-ügy háttere
Show Notes

Az F1-es paddockban hallható információk alapján beszéltük át, hogy mi vezetett Günther Steiner és a Haas szakításáig, mi állt a háttérben, és hogy mi lehet a folytatás a felek számára.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon:
https://www.patreon.com/formulapodcast.

Tíz év és nyolc F1-es szezon után véget ért Günther Steiner és a Haas kapcsolata: 2024-nek már más csapatfőnökkel vág neki az amerikai istálló a japán Ayao Komatsu személyében. Miért érdekes lépés az ő kinevezése, mi vezethetett a szakításhoz, mivel volt Steiner több egy egyszerű csapatfőnüknél, működőképes-e a Haas modellje, vagy hamarosan tulajdonosváltás jöhet? És mit hozhat a jövő Steiner számára?

A Formula Podcast stábja az ügy hátterét, miértjeit, előzményeit és következményeit beszélte ki a legfrissebb műsorban.

*

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Januári adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője (fb.com/gellerfigergoF1)
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat szerzője (@mesandor)
Gobodics Tamás, a Formula.hu és az AFM főszerkesztője
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the show

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport