Formula Podcast

S02EP40 – A 2021-es szezon hősei és antihősei

July 01, 2021 Formula.hu Season 2 Episode 40
Formula Podcast
S02EP40 – A 2021-es szezon hősei és antihősei
Show Notes

Eltelt a szezon harmada, ideje értékelni: kik nyújtották idén a legjobb teljesítményt, és kiknek kell a körmére nézni? A sorrendhez a nyolc hétvége pontozása mellett hallgatóink segítségét is kértük.

A Formula Podcast futamértékelő adásaiban minden hétvége után 1 és 10 közötti skálán pontozzuk a pilóták teljesítményét, harmadéves értékelőnkben pedig ezeket a pontszámokat összesítettük, hogy kialakuljon a nagy ranglista: hogyan szerepeltek eddig a pilóták 2021-ben. A pontozás során a végeredmény mellett az időmérős teljesítményt, a körülményeket, az esetleges műszaki nehézségeket, a pilóták által bemutatott manővereket és az autójuk által biztosított lehetőségeket is figyelembe vesszük.

Nem csak a mi ranglistánkat ismertetjük azonban, hanem a Formula Podcast Facebook-csoport tagjai által kiosztott pontok alapján is felállítottunk egy listát. Különösebb spoilerek nélkül annyit megemlítenénk, hogy nagy különbség volt például Ricciardo és Bottas megítélésében, akiket hallgatóink jóval gyengébbnek találtak, mint mi, míg Latifit például több pozícióval magasabbra helyezték nálunk, a legkisebb különbséget pedig Alonso, Hamilton és Verstappen esetében fedezhettük fel a hallgatói szavazatok és a mi ranglistánk között.

*

A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma-1-es podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adással jelentkezik, feldolgozva a legelitebb autósport-géposztály színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó F1-es akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja.
 
*
 
FORMULA PODCAST
Az Autósport és Formula Magazin műsora
Hírek, vélemények, és minden, ami autósport

Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz F1-es szezonösszefoglaló szerzője
Bethlen Tamás, a Formula.hu főszerkesztője
Hilbert Péter, technikus

Support the show (https://www.patreon.com/formulapodcast)