Formula Podcast

S02E47 – Ocon nyert, Alonso parádézott, Bottas pusztított

August 03, 2021 Formula.hu Season 2 Episode 47
Formula Podcast
S02E47 – Ocon nyert, Alonso parádézott, Bottas pusztított
Show Notes

Megpróbáltuk a lehetetlent: átbeszélni mindazt, ami a Magyar Nagydíjon történt: bár maradtak elvarratlan szálak, így is hallhatsz többek között az Alpine-ról, Alonsóról, Bottasról, Vettelről és a Williamsről is.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast

Évtizedes viszonylatban is klasszikus lesz a 2021-es Magyar Nagydíj: egy ilyen futamról egyszerűen nem lehet mindent kitárgyalni, de azért megpróbáltunk minél több érdekes történetszálat kivesézni, s néhány dolgot tisztázni is. Mit jelenthet az Alpine számára ez a győzelem? Miért nem biztos még Vettel kizárása? Pontosan milyen összefüggés írható fel a Hungaroring és a 2037-es év között? Hogy követhetett el ekkora hibát a Mercedes? Ez csak néhány kérdés a sok közül, melyekre megkísérlünk választ adni legújabb adásunkban!

Az adásaink elkészítését támogatták: Ort Noémi, Varga Csaba, Tóth Zsombor, Visi Ákos, Hetyey Júlia, Varga Csaba, Móni István, Bertalan Zoltán. Köszönjük nekik!

*

A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma-1-es podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adással jelentkezik, feldolgozva a legelitebb autósport-géposztály színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó F1-es akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja.
 
*
 
FORMULA PODCAST
Az Autósport és Formula Magazin műsora
Hírek, vélemények, és minden, ami autósport

Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz F1-es szezonösszefoglaló szerzője
Ollé Iván, akkreditált F1-es fotós
Hilbert Péter, technikus

Support the show (https://www.patreon.com/formulapodcast)